Avel
På bilden här bredvid ser du Lanettes son Bomerang född 2000. Här fick han en sjätte placering i finalen på Flyinges 3 års championat, Oktober 2003. År 2006 erhöll Bomerang en 3:e plats i Breeders Trophy och deltog även i Unghäst-VM. Han har startat Intermediaire II och har placeringar i Intermediaire 1B.   Klicka för att förstora
Vår uppfödning har resulterat i fina avkommor, gångartshästar av hög kvalitet som gjort bra ifrån sig på träning och tävlingar. Flera har rönt stora framgångar med goda placeringar vid finaler i bland annat ELMIA och BREEDERS TROPHY. Vi satsar på avel med hästar av god härstamning, med fina gångarter och trevligt temperament.
Majoriteten av våra avkommor härstammar från våra två stamston Lanette (1981-2002) och Chalette (1989-2009), halvsystrar efter stoet Lisette. Lanettes döttrar Goodette, Alizette och Lagette har fått egna föl, likaså Chalettes döttrar Mazette och Rubinette. Lagette har till och med hunnit bli mormor i samband med att hennes dotter Rozette blev mamma till Rudolph sommaren 2011. Därmed föddes den femte generationen på Wärmö gård.
Vill du titta på några av våra fina hästar så välj galleriet i menylistan till vänster.